Poiana Brasov

La baza masivului Postavaru la altitudinea de 1030 de metrii găsim Poiana Brasov una dintre cele mai importante staţiuni de schi din Romania si totodata o staţiune de odihnă şi tratament cu sezon permanent. Se poate ajunge foarte uşor in Poiana Brasov fiind foarte aproape de Municipiul Brasov, 13 km, si la doar 12 km de Raşnov. Oferta de cazare este foarte bogată: de la hoteluri sau vile de lux la pensiuni sau cabane.
Staţiunea Poiana Braşov dispune de 12 pârtii cu grade diferite de dificulaltate: Bradul (are un nivel usor de dificultate si este singura pe care se poate schia si noaptea), Kanzel (dificultate grea), Ruia (dificultate grea), Subteleferic (dificultate grea), Lupului (dificultate grea), etc. Pe langa partiile extraordinare Poiana Brasov mai dispune de terenuri de sport, un lac, un teleferic, sali de gimanastica si multe altele.
Temperatura medie din lunile de iarnă se invart undeva in jurul valorii de -5 grade Celsius, iar vara media este puţin peste 15 grade Celsius. Primii fulgi de nea cad pe la inceputul lunii octombrie, iar stratul de zapadă durează cam 120 de zile pe an.
Din Poiana Brasov se poate ajunge cu uşurinta pe vârful Postavarul (1602 metrii) şi Cristianu Mare (1704 metrii).

Un comentariu:

Anonim spunea...

intradevar o statiune extrem de frumoasa, care ar trebui promovata cat mai mult !

Frankfurt

Frankfurt , cunoscut și sub numele de Frankfurt pe Main, este un oraș vibrant situat în inima Germaniei, cu o istorie bogată, o arhitectură ...