Cairo

Cairo este cel mai mai mare oras din Africa si unul dintre cele mai importante centre culturale, comerciale si politice ale lumii arabe.
Orasul Cairo este capitala Egiptului si este situat la est de desertul Sahara si la peste 150 de kilometrii de Marea Mediteraneana. In forma de evantai, Cairo are putin peste 6 milioane de locuitori, iar aglomeratia urbana este de aproximativ 13,2 milioane de locuitori.
Pe parcursul secolelor, arhitectura orasului Cairo a fost influentata de mai multe stiluri, de la cel al Egiptului Antic si cel roman, pana la cel arab sau turcesc. Simbolurile istorice ale orasului oglindesc istoria indelungata ale Egiptului, iar piramidele s-au dovedit a fi o permanenta atractie pentru turisti. Insa sufletul orasului il reprezinta Nil-ul, acesta ofera irigarea vitala pentru intreaga regiune a orasului, cat si o ruta esentiala de transport.

Iti plac jocurile? Incearca si noile jocuri de gatit!

Frankfurt

Frankfurt , cunoscut și sub numele de Frankfurt pe Main, este un oraș vibrant situat în inima Germaniei, cu o istorie bogată, o arhitectură ...