Sinaia

Un oras cu parfum aristocrat, fosta resedinta regala, Sinaia se remarca prin unicitatea arhitecturala deosebita, pozitionare geografica strategica si frumusetea naturii relaxante.
Inscrisa in istorie pentru prima data in anul 1695 prin mentionarea in hrisoavele manastirii si atestata pentru prima data in 1880 ca oras, Sinaia este una din cele mai vechi asezari urbane de munte din tara. Conceputa initial ca statiune de lux pentru vacante prin hoteluri si vile cochete, cazinouri si bai de terapie, gradina zoologica, trasuri pentru plimbari, centre de echitatie, parc de promenada, berarii si cofetarii.
Odata cu dezvoltarea infrastructurii si construirea Castelului Peles in 1848, Sinaia se transforma intr-un centru al vietii politice, devenind astfel o o zona cu o deosebita incarcatura culturala si istorica.
In zilele noastre, Sinaia ramane o statiune eleganta, in care sunt pastrate aceleasi linii armonioase din punct de vedere arhitectural, avand la baza o gama de servicii turistice centrate pe calitate.

Frankfurt

Frankfurt , cunoscut și sub numele de Frankfurt pe Main, este un oraș vibrant situat în inima Germaniei, cu o istorie bogată, o arhitectură ...